-
Carla Glorie
 
Natuurvoedingskundige
Velt Docent Voeding en Moestuinieren
 
Ik heb 16 jaar gewerkt als Diëtist op de kwaliteitsafdeling van een grote catering-organisatie. Waar ik onder andere heb meegewerkt aan: beleid gezonde voeding binnen bedrijfs- en institutionele catering, introductie biologische voeding binnen bedrijfscatering, opzetten menu's inclusief recepturen.
In 2007 heb ik mijn baan opgezegd en ben ik gaan uitzoeken wat ik nu eigenlijk verder nog wil. Ik wilde in ieder geval creatief bezig en aan mijn persoonlijke ontwikkeling werken. Uiteindelijk ben ik de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach aan De Kleine Tiki gaan volgen. Deze opleiding heb ik in juni 2012 afgerond.
 
In de tussentijd heb ik ervaring opgedaan als natuurschoolgids, gastdocent duurzaamheid, gastdocent smaaklessen en wachter bij Het Bewaarde land.
 
Als wachter bij het Bewaarde land werd mijn interesse gewekt voor eetbare wilde planten. Ik heb een aantal cursussen hierin gevolgd o.a. bij Laurette van Slobbe en Ria Hogervorst. 
 
Sinds januari 2012 ben ik bestuurslid bij Slowfood Groene Hart. Slowfood zet zich in voor "Lekker, puur en eerlijk voedsel". Geproduceerd met respect voor mens, dier en aarde met aandacht voor smaak en kwaliteit. Een eerlijke vergoeding voor het werk van de makers van  lekker, puur en eerlijk voedsel.
Vanaf oktober 2014 zet ik mij ook in voor Velt. Velt is een vereniging voor ecologisch leven en tuinieren.
Verder ben ik als vrijwilliger betrokken bij Wijktuin de Alphense Wetering in  Alphen aan den  Rijn.

Voeding blijft mijn interesse houden. In juli 2016 heb ik de opleiding tot  Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof afgerond.
 
 
Al deze ervaringen bundel ik samen in activiteiten bij
De Dansende Boom
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint