-
Carla Glorie
 
Diëtist
Natuurvoedingskundige
Velt docent voeding en moestuinieren

Mijn interesse gaat uit naar voeding van de bodem, waarop het groeit, tot en met wat het doet in ons lichaam

Na de opleiding Voeding & Diëtetiek heb ik onder andere 16 jaar gewerkt als Diëtist op de kwaliteitsafdeling van een grote catering-organisatie. Met als aandachtspunten: beleid gezonde voeding binnen bedrijfs- en institutionele catering, introductie biologische voeding binnen bedrijfscatering en het maken menu's en recepturen.

In 2007 heb ik mijn baan opgezegd om uit te zoeken wat ik verder nog zou willen doen. Uiteindelijk ben ik de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach aan De Kleine Tiki gaan volgen. Deze opleiding heb ik in juni 2012 afgerond.
 
 
Als wachter bij het Bewaarde land werd mijn interesse gewekt voor eetbare wilde planten. Ik heb een aantal cursussen hierin gevolgd o.a. bij Laurette van Slobbe en Ria Hogervorst.

Voeding blijft mijn interesse houden, maar dan meer vanuit natuurvoeding. In 2016 heb ik de opleiding tot  Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof afgerond. Door deze opleiding kwam ik weer opnieuw in aanraking met de Biodynamische landbouw. Bij Wijktuin de Alphense Wetering in

Bij Velt (vereniging voor ecologisch leven en tuinieren) heb ik mijn bevoegdheid gehaald om moestuinlessen te kunnen gaan geven.

Als vrijwilliger zet ik mij nog in voor Slowfood Groene Hart en Leader Holland Rijnland


 
Al deze ervaringen bundel ik samen in activiteiten bij
De Dansende Boom
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint