-
Projecten en advies
 
Project Groene Schoolkantine
 
Vanuit Slowfood  Groene Hart willen we graag dat er op scholen meer aandacht is voor producten uit de streek. Samen met het Ashram College en het Wellant College zijn we aan het kijken of het mogelijk is streekproducten in de kantine van de scholen op te nemen.
In september 2014 heeft er een pilot plaats gevonden met de loeiverse drinkyoghurt van boerderij Veldhoeve uit Zoeterwoude. Het Ashram College heeft sindsdien de drinkyoghurt vast in haar assortiment. In 2015 is daar de jong belegen kaas van Boerderij de Vosseburch uit Langeraar bij gekomen. We zijn nu aan het kijken of in de lessen structureel aandacht besteed kan worden aan duurzaamheid in de vorm van bedrijfsbezoeken of gastlessen.
 
 
Meedenken, adviseren en ondersteunen.
 
Wil je als organisatie graag iets doen met pure en gezonde voeding of met het stimuleren van de eigen creativiteit.
Weet je niet hoe dit aan te pakken of heb je iemand nodig die met je meedenkt.
Ik wil graag met je meedenken, adviseren, ondersteunen, helpen ontwikkelen en uitvoeren.
 
Bijvoorbeeld:
Advisering Groene schoolkantine.
Advisering Voedingsbeleid van een school of kinderdagverblijf.
Advisering Groen bedrijfsrestaurant.
Advisering horeca over toepassing veel voorkomende diëten.
Meedenken bij productontwikkeling richting pure en eerlijke producten
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint